Антоанет Пепе е момичето, което от години споделя своя свят в помощ на младите майки. Филяка пък забавлява онлайн аудиторията с хаоса на родната действителност. Днес тя е на 30, а той на 29 години. Тя има две дъщери от брака си във Финландия и е разведена. Той има син от нея. В това на пръв поглед нестандартно семейство те събраха окончателно камерите под общ покрив и повече от всякога са просто Ети и Филип с техните Сиена, София и Матиас.

„Работихме заедно по един проект и така се запознахме. Не сме си следили влоговете преди това. Аз бях резервиран, защото точно тогава преминавах през друга връзка, раздяла, не знаех още за нейната история... Всъщност ние си писахме, за да заснемем едно видео заедно. Видеа, в които да си разменим ролите“ – споделят Ети и Филип в рубриката "Менделсон" на "Тази събота и неделя".

Размяната на ролите им помага да открият неочакван синхрон помежду си. С две малки момичета Ети се оказва в процес на развод, който поради влоговете не може да остане в тайна. Но любовта им преодолява всеки камък неразбирателство, хвърлен към тях.

„Той си носи тази зрялост в себе си. Тя е в него и винаги съм казвала, че един човек, ако е добър, ако е отговорен, то тогава непременно ще бъде добър и отговорен баща, добър и отговорен съпруг. За една разведена жена с деца смятам, че това е приоритет, когато хареса някого“ – признава Ети.

„В началото не сме показвали нищо интимно пред децата. Не сме се целували, не сме се прегръщали, за тях той беше един мой приятел. Така постепенно им спечели доверието. Филип е от хората, които не влизат рязко. Не се е опитвал да ги подкупи с подаръци, да се държи с тях прекалено любезно“ – споделя Антоанет Пепе.

„Много се сприятелих с децата, когато започна извънредната обстановка. Когато си останаха вкъщи. Толкова близки ги почувствах, станахме като едно семейство“ – пояснява Филип.

По време на пандемията в живота на Ети и Филип се появява и Матиас. Както момичетата, така и той се ражда естествено, а скоро качват и клип от щастливото събитие в социалните мрежи.

„Заснех второто си раждане, отчасти и третото, за да могат бъдещите майки да видят какво е естественото раждане. Има толкова страшни истории за това в интернет, че ми се искаше да покажа как естественото раждане може да протече много добре, ако имаш правилната нагласа. Ако дишаш правилно и имаш един позитивизъм в себе си, да се отпуснеш, защото ти предстои най-хубавото“ – споделя Антоанет Пепе.

Целия разговор можете да чуете във видеото горе.