Шеф Петър Михалчев и съпругата му Ина споделиха детайли за запознанството си и съвместения си живот в рубриката „Менделсон“ на „Тази събота и неделя".

„Моя приятелка работеше в ресторант и се отбих да я видя. Когато влязох, от шубера се показа Петър. Тогава той беше с дълга коса. Сега никой не ми вярва, че той имаше коса до кръста“ – разказва Ина, а Петър Михалчев допълва „А тя имаше много хубави шампоани у тях. Впоследствие си занесох четката за зъби, чехлите, хавлията и така...“

Снимка: bTV Media Group

„Падал съм от третия на първия етаж. Сложиха в тялото ми седем болта и два винкела. Чупил съм си крак на рождения ден“ – споделя известният готвач.

„Да, много е ексцентричен и с възрастта това се засилва“ – коментира Ина.

Двамата имат син (Марио), който скоро ще навърши 19 години.

Снимка: bTV Media Group

„Аз съм по-строг, малко по-казармено действам и мисля, че на Марио добре му се отрази. Не го влече готвенето. Пробва, но се поряза“ – разказва Петър Михалчев, който има вкъщи не само кучета, но и два бухала.

„Създаде му се образ, че е много страшен и лош, а всъщност той е душица“ – признава съпругата му.

„Понякога не стигаме до консенсус, но каквото съм си наумил – това става и тя не ми се сърди. Аз гладя по-добре, но в началото не знаех, че сутиен не се глади. Когато пробвах, дори не бях включил парата, той залепна и стана една...“ – разказва шеф Петър Михалчев, когото можете да гледате в новия сезон на MasterChef всеки вторник и сряда от 21:00 ч.

Целия разговор можете да чуете във видеото горе.

 

Снимка: bTV Media Group

Снимка: bTV Media Group