Диетоложката Енджи Касабие и съпругът й Рабих Ел Зейн, носител на титлата Мистър Ливан 2014, участваха в рубриката „Менделсон“ на предаването „Тази събота и неделя“ (bTV). Ето какво споделиха те пред камерата.

Енджи Касабие:
По време на бременността качих 8,5 кг. Стараех се да храня основно вкъщи и вечерях много рано. Това, което изживях, не беше лесно, защото през последните три години и половина аз все се помня бременна. Всяка жена според мен може да има бебе, но, за съжаление, понякога попадаме в ръцете на некомпетентни лекари. Докато бях в родилното, не вярвах, че това ще се случи. Всяка нощ ставах по няколко пъти да видя дали бебето диша. И сега ставам, гледам диша ли, живо ли е, не мога да повярвам. Не мога да му се нарадвам.

Вкъщи аз готвя, чистя, подреждам, обичам всичко да е подредено. След седмица Рабих заминава за снимки на сериал и ще отсъства месеци. Надявам се скоро да научи български, за да може да работи и тук.

Не се влюбих в него заради визията. Впечатли ме отношението му към майка му. Тя премина през много изпитания. Другият й син изчезна преди шест години и не знаят къде е. Това отключи много здравословни проблеми. Рабих я води по болници и се грижи за нея.

Рабих Ел Зейн:
Бяхме напът да отменим сватбата, защото майка ми беше много зле. Слава богу, тя се оправи. Не можа да дойде на тържеството, но беше преминала вече през най-трудния период.

И двамата са родени в Ливан. Запознават се преди пет години на вечеря с общи приятели. След дълги уговорки първата им официална среща е на Свети Валентин 2016 г. Сватбата бе преди две години в Кайро, Египет, където е и първата им среща.

Енджи Касабие:
Сватбата я организирах много лесно, защото от години всичко ми бе в главата и знаех какво искам. За роклята се обадих на едни приятели. Исках да е в телесен цвят и да бъде като бижу, с много камъни. Интериорът умишлено беше в черно, за да изпъкне роклята... Рецептата ни за любов е: разбирателство, искреност и доверие.

Целия разговор можете да видите тук: