На бляскава церемония в столицата на Египет - Кайро, известната диетоложка Енджи Касабие каза "Да" на мъжа на живота си, носителя на титлата "Мистър Ливан" Рабих Ел Зейн.

Красивата ливанка, която е известна в България с диетите си за отслабване, беше облечена в уникална сватбена рокля - рокля с 3-метров воал, целият инкрустиран с над 10 000 камъни Сваровски, кристали, диаманти и бели кехлибарени перли. Тоалетът е дело на модния дизайнер Надим Судаих, който работи с Бритни Спиърс, Дженифер Лопес и Марая Кери. Работата по него е продължила месец и половина.  „Съобразихме се изцяло с идеите и исканията на невероятната булка и ние дадохме от себе си с една идея в повече и мисля, че успяхме да сътворим нещо много лично, красиво и уникално творение."

Сватбеният ритуал се състоя на метри от река Нил в хотел Four Seaaeons. На тържеството присъстваха и десетки арабски знаменитости - певиците Хаифа, Мириам Фарес, и др.   

Младоженецът Рабих Ел Зейн е първи подгласник на Mister International 2015, Mr.Lebanon 2014-2015, както и успешен тв актьор и продуцент. Негово шоу за фитнес и здравословно хранене върви в ефира на тв гиганта "Джезира". Рабих играе още и волейбол и дава консултации във фитнеса.