След две неуспешни бременности диетоложката Енджи Касабие роди момченце на 14 януари 2020 г. На изписването на Райън от родилния дом присъства единствено екипът на „Папараци“ (bTV). Ето какво сподели щастливата майка пред Елизабет Методиева:

Никога не съм се чувствала по-здрава. Бебето, слава богу, е супер здраво, което за мен е най-ценното. Нищо друго не е от значение вече.

Раждането беше нормално. Разплаках се, когато ми го сложиха на гърдите.

Удоволствие ми е да ставам рано, удоволствие ми е да не спя. Като часовник ставах тези дни в пет и половина. Носеха ми бебето в шест и сигурно последна от всички майки връщах бебето.

Майка ми присъства на раждането. Родих на 14 януари в 18:35 ч. Мисля, че това ще е най-хубавият ден в живота ми. От напъването около раждането главата ми стана тройна и много капилярчета по лицето се спукаха, но това не ме интересува.

Таткото по принцип е малко бавничък, но сега стана огън и действа много бързо. Грижи се за бебето постоянно.

На арабски Райън означава вратата на рая. Дано това име да му носи късмет. Искам аз да го гледам, а не детегледачка.

Моля се за всяка жена с проблем да роди едно хубаво, здраво дете. Защото няма по-голяма радост от това.

Съпругът на Енджи – Рабих Ел Зейн, носител на титлата Мистър Ливан 2014, също застана пред камерата на „Папараци“. „Животът се променя за една секунда по време на раждането. Все още откривам какво точно е чувството“ – сподели той.

Целия материал можете да видите тук: