Популярната диетоложка Енджи Касабие показа в Instagram бебето си. Райън се роди на 14 януари и донесе много радост на 37-годишната Енджи и съпруга й Рабих Ел Зейн, носител на титлата Мистър Ливан 2014.

„Чаках за този красив момент не просто 9 месеца, а цели три години. След като загубих моите близнаци, сега мога да ви представя бебето Райън. Не мога да опиша чувствата си, но знам, че ще направя всичко, за да бъда най-добрата майка! Благословена съм да имам двама красиви мъже в живота си… След раждането осъзнавам колко са магични тези моменти за една майка. Нека Господ даде възможност на всяка жена, срещнала трудности по време на бременността, да изживее това щастие“ – написа в Instagram Енджи Касабие.

Родената в Ливан диетоложка имаше две неуспешни бременности. През ноември 2019 г. тя сподели в предаването „Папараци“ (bTV), че вече е в осмия месец и всичко върви добре. "Може би Господ искаше да ме научи да оценявам по-добре нещата, които ни дава" – призна тогава тя пред репортера Елизабет Методиева.

Снимките с бебето на Енджи и Рабих Ел Зейн вече имат над 28 000 харесвания в Instagram.