Известната диетоложка Енджи Касабие и съпругът й Рабих Ел Зейн, който носи титлата мистър Ливан 2014, са станали родители на момченце. Новината бе съобщена от пиара Наско Лазаров, който е близък на семейството, в профила му в Инстаграм. От там разбираме и какво име е избрала известната светска двойка за наследника си – Райън. Бебето е проплакало на 14 януари.

Припомняме, че след 2 неуспешни бременности диетоложката на звездите Енджи Касабие обяви, че е в напреднала бременност в началото на ноември месец. Тогава тя разкри и пола на бебето. Сподели и че се надява детето да се появи като коледен подарък, но явно щастливото събитие се е забавило и е станало факт едва вчера – 2 седмици след началото на новата година.

37-годишната диетоложка още тогава загатна в каква насока ще бъде името на детето, макар и все още то да не е било измислено.

Още не съм избрала името. Трябва да е международно, защото той винаги е бил пътешественик по време на бременността. През две седмици пътувахме нанякъде. Искам името да е кратко и светско. С някакво значение.“

Очаква се Енджи и Рабил първоначално да отглеждат малкия Райън в България.

„В началото тук ще гледаме детето. По принцип, ако отсъствам от България за повече от 15-20 дни, започва да ми става много мъчно.“