Мишел Обама даде възможно най-класния отговор по време на интервю в шоуто на Джими Кимел, когато във вторник вечерта беше попитана от водещия за сексуалния й живот с нейния съпруг Барак Обама. 

Мишел Обама гостува, за да популяризира новия си сериал "Waffles + Mochi" по "Нетфликс", но водещият Джими Кимел не пропусна отново да повдигне въпрос, който очевидно е задавал на бившата първа дама на САЩ преди няколко години.

"Преди няколко години Ви интервюирах в Такома, Вашингтон, пред голяма група хора", спомня си Джими. "Бяхте на обиколка за промотиране на книгата си. Проведохме страхотен разговор, беше много забавно и всички бяха изключително развълнувани да Ви видят." 

"По време на тази вечер Ви зададох въпрос - попитах Ви дали в нощта, когато специалният отряд на военноморските тюлени застреля Осама Бин Ладен по заповед на Вашия съпруг, Вие правихте любов тази вечер, за да го отпразнувате?", казва Джими Кимел.

Но Мишел Обама не само, че отказа да отговори конкретно на въпроса, казвайки, че "все още пледира Петата попаравка", но отвърна подобаващо на Джими.

Снимка: YouTube/@Jimmy Kimmel Live

"Знаете ли, трябва да кажа на аудиторията Ви, че поради някаква много откачена причина сте изключително обсебен от тази част от това голямо историческо събитие", каза Мишел Обама.

"Никой друг - никой, в историята на всички разговори, които съм имала - никога не е дълбал толкова по този въпрос като Вас, Джими Кимел", допълва тя.

"Все още сте като онова малко момченце в спалнята, което стои под одеялото с фенерчето и си казва: "Надявам се, че никой не ме вижда", пошегува се тя с водещия. 

Що се отнася до бившия президент на САЩ, на Барак Обама беше зададен същия въпрос по време на гостуването му в шоуто на Джими Кимел през ноември 2020 г. - но той също отказа да даде конкретен отговор.