Секс символът Меган Фокс разкри, че иска да отгледа синове, които не приличат на бившите й мъже.

37-годишната актриса има трима сина от бившия си съпруг Браян Остин Грийн: Ноа, 10 на г., Бодхи, 9, и Джърни, 7. Заради отглеждането на децата си тя често се оказва в центъра на скандали: Меган им позволява да носят женски дрехи, за което е критикувана.

Самата тя обаче отбелязва, че се опитва да се отнася с уважение към децата, включително към личните им желания.

Отгледайте момчета, които са способни на дълбока емоционална близост. Важно е те да не са лъжци, да могат да бъдат честни, да знаят как да показват уважение и да могат да изпитат истинска любов в даден момент от живота си. Не очаквам това да се случи с първата им любов, когато са на 16, но се надявам, че в един момент ще им се случи".

Снимка: Getty Images

Меган смята, че зависи от нея как синовете й ще успеят да изградят отношения по-късно.

Аз съм тяхното първо запознанство с жените и начина, по който ги обичам, ще повлияе на начина, по който си позволяват да обичат другите, когато влязат във връзка. И така се надявам, че чрез моята прозрачност в това как общувам с тях и в начина, по който покажете привързаност към тях, те ще могат да обичат по един наистина здравословен начин".

По-рано Меган Фокс сподели за спонтанен аборт от настоящия си любовник, рапъра Колсън Бейкър, и за извънматочна бременност.

След това мнозина обвиниха актрисата, че иска да привлече вниманието с подобни разкрития за живота си. Според Меган това не е така и прекомерният интерес към нея дори я тревожи.