Американската актриса Меган Фокс разкри в интервю за априлския брой на британското издание на Glamour, че заедно с годеника й Машин Гън Кели са пили кръвта си един на друг "за ритуални цели", пише Page Six.

"Предполагам, че пиенето на кръвта на другия може да подведе хората или да ги накара да си мислят, че пием кръв в чаши все едно сме в сериала "Игра на тронове", казва 35-годишната актриса пред списанието.

"Това са само няколко капки. Но да, ние пием кръвта си един на друг понякога само за ритуални цели", допълва тя.

Когато през януари Фокс обяви годежа си с 32-годишния изпълнител на песента "Bloody Valentine", актрисата написа в Инстаграм профила си, че двамата са "пили кръвта си един на друг", за да отпазнуват повода. Но Фокс допълни, че пиенето на кръв от двамата е било "контролирано" като количество.

Преди Фокс да признае, че е пила кръвта на Кели, вече се знаеше, че двамата носят огърлици с флакони с кръвта на другия около вратовете си - точно както правят Анджелина Джоли и Били Боб Торнтън.

Въпреки че бракът им не продължава дълго, двамата актьори споделят, че винаги истински са се обичали. За да са заедно, дори когато не могат да са един до друг физически, Анджелина и Били започват да носят малки шишенца с кръвта на другия на верижка.

Синът на Били Боб Торнтън - Хари Джеймс, по-рано коментира пред Page Six, че Фокс и Кели не са нищо повече от "подражатели" на неговия баща и бившата му мащеха.

"Мисля, че е гадно да имаш нечие ДНК, което е увито около врата ти по цял ден. Но определено е интересно", каза тогава за бижутата 27-годишният Джеймс.

Същевременно годежният пръстен на Меган Фокс е направен така, че да я заболи, ако го свали.

"Пръстенът е като трънен венец и ако тя се опита да го свали, ще я заболи. Любовта е болка", заяви Машин Гън Кели през януари.