Романтичната любов, която се ражда край морето, не винаги е сезонна. Някои връзки започват със слънцето и вълните и завършват в ритуалната зала с най-твърдото "Да". Тези звездни двойки са доказателство за това. 

Тина Кунаки и Венсан Касел

Тина Кунаки е само на 18 години, когато заминава на почивка на остров Ибиса, заедно с родителите  си. Една прекрасна лятна вечер, моделът попада в местен бар, където вниманието й е привлечено от обаятелен мъж. Както впоследствие разказва самата тя - в началото дори не е разпознала известния актьор Венсан Касел. Точно затова не се притеснява да отиде и да се запознае с него. 

Венсан бил силно впечатлен от смелостта на момичето и я кани на неговата маса. Още тази вечер двамата почувствали, че искрата между тях вече е пламнала. Следва истински любовен роман. Любопитен факт е обаче, че в началото френският актьор е трябвало да иска разрешение от бащата на Тина, за да излиза с нея. Все пак Тина е 30 години по-млада от него. 

Феновете на актьора се отнасяха скептично към новата му връзка. Лято, море, млада жена, модел - повечето от тях били на мнение, че това няма бъдеще. Много от тях били изненадани, когато двамата сключват брак през 2018 г. Само година по-късно се ражда дъщеря им Амазони. 

Венсан и Тина и досега са изключително щастливи и го демонстрират с всеки кадър, който споделят в социалните мрежи. 

Кейт Уинслет и Нед Рокендрол

През 2011 година звездата от "Титаник" Кейт Уинслет отива на почивка, заедно с децата от предишния си брак, на остров Некер. Това е частен остров, разположен в Карибско море, който принадлежи на един от най-големите богаташи на планетата Ричард Брансън.

По стечение на обстоятелствата точно в този сезон островът бил връхлетян от ураган. В дома на милиардера пада мълния. Самият той не е там по това време, но в къщата е неговата 90-годишна майка. Разбирайки за това, актрисата веднага отива да й помогне. В къщата за щастие се оказва и Нед Рокендрол, племенник на Брансън. Двамата заедно се обаждат на пожарната и извеждат възрастната дама от горящата сграда. 

"Срещнах мъжа си в огъня" - разказва впоследствие актрисата.

Година след това Кейт Уинслет се омъжва за Нед. Към олтара я води нейния колегата и и близък приятел Леонардо ДиКаприо. 

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин

Известният поп изпълнител Джъстин Бийбър и моделът Хейли Болдуин  ъщо се сближават по време на морска почивка. Те се познават още от 2009 година, когато Джъстин е изгряваща звезда, а Хейли негова фенка. Тогава тя помолила баща си Стивън Болдуин да ги запознае. В следващите години се засичат на различни партита, но рядко общуват. Джъстин се среща със Селена Гомес, а Хейли била за него само приятелка.

Всичко се променя през 2015, когато певецът отива на почивка на Карибите, заедно със свои приятели. Сред тях е и Хейли. На вечеря на плажа двамата почувствали, че помежду им вече има нещо повече от приятелство. На Джъстин му отнема още няколко години, за да прекрати връзката си със Селена.

През 2018 г. той вече е твърдо убеден, че именно Хейли е жената на живота му. Само месец след началото на любовните им отношения, те заминават за Бали, където певецът й предлага брак, паднал на колене. 

  • Касандра - гръцкият ръкав на младежите
  • Ивет Григорова: Обожавам „Дюни”! Това е любимото ми място от нашето Черноморие
  • 6 неща от морето, които изчезнаха и повече никога няма да видим
  • От „Топкапъ” до булевард „Истиклял” - история и шопинг в Истанбул
  • Ина Димитрова, инструктор по гмуркане: Морето е моят най-доверен изповедник и моят храм
  • Яна от морето: Иска ми се хората да се отнасят към Черноморието ни с по-голямо уважение
  • Топ места за снимки по Южното Черноморие
  • Снимки, от които да ахнеш! Фотографка улавя танца на слънцето и луната
  • Арх. Теодора Йорданова: Има хора, които нямат дом, но имат яхта и са далеч от лъскавия начин на живот
  • Есил Дюран: Морето е моето бяло платно, върху което рисувам живота си!