Актрисата Кейт Уинслет все още вярва в идеята, че бракът е свещен, но знае, че да живееш с друг човек невинаги е лесно и по-често си е истинско предизвикателство.

Кейт (на 36г.), която вече има два брака зад гърба си (от 1998 до 2001 с Джим Трипълтън и с режисьора Сам Мендес – от 2003 до 2010г.) призна, че да си обвързан може да е трудно, но все още мечтае да намери някого, с когото да прекара остатъка от живота си.

В момента Уинслет се среща с племенника на сър Ричард Брансън – Нед Рокенрол, но също така поддържа близки отношения с бившия си съпруг Сам. И макар раздялата им да е била трудна, всички са много щастливи в момента, цитират я от femalefirst.co.uk.

Пред британското списание OK! Уинслет сподели „Не е най-благоприятната ситуация да си самотна майка, но Сам е много добър към мен и много ми помага с децата. Те прекарват много време и двама ни и въпреки че в началото беше трудно, сега всички се чувстваме чудесно. Никога не съм била по-добре. Много съм щастлива с работата си и се наслаждавам на времето си с децата, които са най-важните за мен в целия свят.”

На точно обратното мнение пък е Ванеса Паради. Вижте защо.