След малко повече от година от сключването на граждански брак в Ню Йорк певецът Джъстин Бийбър и моделът Хейли Болдуин вдигнаха официална сватба в понеделник, 30 септември. На нея бяха поканени близки приятели и роднини на двойката, сред които Ед Шийрън, Кайли и Кендъл Дженър, както и известният чичо на булката – актьорът Алек Болдуин.

Мястото на сватбата е луксозен курорт в Южна Каролина - Montage Palmetto Bluff. От снимките в Инстаграм профила на локацията можем да видим как изглежда.

Сватбата е включвала религиозна церемония, след което партито е продължило с вечеря, на която са присъствали 150 гости.

Официални снимки от сватбата все още не са се появили, но очаквано папараците дебнеха и има няколко попадения, от които се вижда малка част от роклята и воала на младоженката, както и част от гостите.

Последна актуализация: Джъстин Бийбър сподели снимки от сватбения ден:

Ден преди голямото събитие пък младоженците и гостите се събраха на т.нар. rehearsal dinner или репетиционна вечеря, като всички пристигнаха с лодки за нея.

Малко преди сватбата 25-годишният канадски поп изпълнител пусна снимка в Инстаграм профила си, за да сподели с феновете сватбения подарък, който сам си е направил – часовник.

Бийбър и 22-годишната Хейли се познават от тийнейджърските години, но тяхната връзка прераства в романтична през 2016 година. Като доказателство за дългогодишните им отношения Джъстин публикува снимки от периода, в който двамата са били просто приятели.