Тя е обаятелно красива и талантлива, а пътят й към успеха е осеян с резки амплитуди. След бурна любов, един брак и един развод с актьора и режисьор Ники Илиев днес двамата са най-близки приятели и дори споделят общи творчески проекти.

След 12 години отново в студиото на „Търси се...“ е актрисата, режисьор и продуцент Саня Борисова.

„12-те години от последното ми гостуване тук минаха като един миг. Сега съм по-спокойна по-наясно със себе си, по-уверена“ – сподели Саня Борисова, която е режисьор и продуцент на новия български филм "Никога не е просто секс".

Снимка: bTV Media Group

„Да си актьор, режисьор и продуцент са съвсем различни роли. Не мисля, че бих си го причинила друг път. Най-малко ми е интересно да играя, защото съм го правила вече, няма толкова тръпка. Тръпка ми е да режисирам. Продуцирането също е интересно, но е много трудно в България“ – призна Саня.

Снимка: bTV Media Group

Новият филм е направен изключително бързо. От идеята до излизането му по кината на 10 май минава само година и половина.

Снимка: bTV Media Group

„Ники ми помагаше във всяко отношение. Всеки ден му звънях с някакъв проблем“ – призна Саня, след което изгледа в студиото на „Търси се…“ видеото, което Ники Илиев бе записал за нея.

Снимка: bTV Media Group

„Като изключим родителите ми и роднините, Саня е вероятно най-близкият ми човек. Чувствам я като моя спътница, макар че вече не сме заедно. В началото беше трудно. Аз поемам отговорност за нашата раздяла. Още ме боли, че я нараних, но тя прие много достойно нещата. Имаше леко напрежение след раздялата, но сега имаме духовна връзка. С най-добри чувства се чуваме почти всеки ден. Имаме си хубави моменти, които никой няма да ни отнеме“ – призна Ники Илиев.

Снимка: bTV Media Group

Той добави, че Саня му е дала урок по отдаденост.

„Тази нейна отдаденост към мен аз приемах за даденост, но после я оцених и затова сега Саня е толкова важна за мен. В нейното отсъствие разбрах колко добър и ценен човек е. Тя ме подтикваше към повече контакт с роднините“ – добави актьорът.

Снимка: bTV Media Group

Той призна, че Саня го е подтикнала да направи първия си филм „Чужденецът“.

„Тя беше вдъхновител и инициатор. Заради нея имам кариерата си в киното“ – призна режисьорът в края на видеото, което просълзи Саня.

„Лесно се разплаквам. Стана ми много мило. Ники е дал много искрено интервю“ – призна актрисата.

Снимка: bTV Media Group

„Аз си тръгнах, но по негово желание. 10 години бяхме заедно и се опитвах да спася връзката ни. Болката ми беше по отношение на това, че не се справихме. Обвинявах себе си. Имах период с много силно чувство за малоценност. После разбрах, че това, което се е случило, е голяма благодат. Благодарение на Ники, който сложи край на отношенията ни… Най-големият ми урок от него е дипломатичността. Той е много дипломатичен“ – призна Саня Борисова.

Вижте целия разговор във видеото.