„От днес вече съм Дядо Иван!“ – похвали се музикантът Иван Лечев, който наесен отново ще седне в треньорското кресло на "Гласът на България".

Внучето е от Иван Лечев-младши.

Големият син на Иван Лечев от брака му с Оля Маркес, бивш член на групата „Трамвай номер 5“, се ожени за своята приятелка Тери Уикет през 2022 г.

Иван-младши и Тери Уикет сключиха брак в родното място на Шекспир в Англия, а голямото тържество бе в Барселона през юни 2022 г.

„Вълнувам се, защото, докато булката върви към олтара, аз ще свиря на цигулка“, сподели Мастър Лечев пред bTV малко преди церемонията.

Снимка: Facebook.com/olya.marquez

От настоящия си брак с актрисата Евгения Иван Лечев има син на име Константин, който учи ударни инструменти.

„Ние във ФСБ създаваме само барабанисти – на Румен Бояджиев двамата синове и на Косьо Цеков синът е барабанист. Това тук е четвъртият барабанист“ – поясни Лечев в "Шоуто на Николаос Цитиридис" през февруари 2020 г. Гостуването на семейството в шоуто можете да си припомните тук: 

В новия сезон 11 на „Гласът на България“ треньори ще бъдат DARA, Мария Илиева, Графа и Иван Лечев.

С огромен хъс, много енергия и любопитство четиримата ще се впуснат в търсене на най-добрия, необикновен, вълнуващ и достоен „глас на България“, а какви умения и тактики ще приложи всеки от тях по пътя към победата в новия сезон, зрителите тепърва ще разберат.

Повече вижте тук: