„Мисля, че тук е цитиридесет градуса“ – пошегува се Евгения, съпругата на китариста Иван Лечев. Двамата гостуваха в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ заедно със седемгодишния си син Константин, който свири на ударни инструменти.

Снимка: Олег Попов

На въпроса защо детето не учи китара Иван Лечев отговори: „Ние във ФСБ създаваме само барабанисти – на Румен Бояджиев двамата синове и на Косьо Цеков синът е барабанист. Това тук е четвъртият барабанист.“

Малкият Косьо сподели, че любимите му барабанисти са Венко Поромански и Стунджи, а Майкъл Джексън е любимият му певец.

„Много забравя. Идва от провинцията и отива в студиото, но се оказва, че си е забравил ключовете на вилата. Или пък спим на вилата, той отива на записи с цигулката и ми звъни, че я е забравил. Та се налага да отида до близкия град и да я изпратя по куриер“ – сподели весели случки от семейния живот Жени Лечева.

„Благодаря на полицията, че ми намериха цигулката, след като веднъж я бях забравил в такси. Но не в такси, което е към някоя голяма фирма, а свободно плуващо. Чудо на чудесата – намериха я!“ – разказа Иван Лечев.

След това музикантът свири на въпросната петструнна цигулка заедно със седемгодишния си син Косьо на барабаните, а на кахона ритъмът държеше самият Николаос Цитиридис.

Снимка: Олег Попов

На финала водещият поднесе поредната „новина, която няма да чуете никъде другаде: Иван Лечев сключи договор за три нови албума с голяма звукозаписна компания от Димитровград.“

Цялото предаване можете да гледате в линковете по-долу. В него гостува и певицата Миа Ди. Не пропускайте и песента на ФСБ „Високо“, изпълнена от учениците на Иван Лечев в „Гласът на България“ – триото „Тринити“ и победителите от сезони 4 и 5 – Радко и Ния. Текстът на финалния куплет бе адаптиран като реверанс от младите изпълнители към ментора им. Рок-легендата не можа да скрие емоционалната си реакция.

Снимка: Олег Попов