„Прегрял, но все още усмихнат. 37 градуса и 87% влажност. Само да напомня на всички вас – пийте много вода!“ – посъветва от Филипините водещият на „Островът на 100-те гривни“ Александър Сано.

„Тука е по-зле, стига мрънка“ – коментира с усмивка Весела Бабинова, чийто съпруг Владимир Зомбори ще е водещ на новия сезон на "Гласът на България".

„И в София е толкоз, но Вие имате океан“ – добавя друг потребител на Инстаграм.

Другият водещ на „Островът на 100-те гривни“, Диляна Попова, също публикува любопитни кадри от Филипините.

„Filipino style“ – написа тя към кадри с местен сътрудник на продукцията.

Зрителите ще видят най-новата телевизионна двойка у нас през септември, когато bTV ще излъчи първото издание на световния приключенски феномен. Попова и Сано ще се впуснат в най-новото вълнуващо риалити заедно с 30 участници и ще бъдат до тях през цялото време, за да покажат най-интересните моменти по пътя им към наградния фонд от 300 000 лева.

Диляна и Александър ще съпреживеят заедно с приключенците най-интригуващите битки за надмощие, различните изпитания за ума, духа и тялото, на които те ще бъдат подложени, а на финала трима от тях ще се борят за своя дял от най-големия награден фонд, даван до този момент в риалити формат в българския ефир. Двамата водещи имат за задача да коментират всички битки и събития в риалитито и да въведат зрителите в сложните стратегии и взаимоотношения между участниците.

А какво е любовното послание на Димитър Господинов-Гуспата, координатор на игрите в „Островът на 100-те гривни“, вижте тук: