Малко хора са преживявали през целия си живот толкова голяма трансформация, колкото Меган Маркъл само за 10 години. Между 30-ия си и 40-ия си рожден ден младата американка получи роля в успешен телевизионен сериал, омъжи се два пъти, стана херцогиня, стана майка, раздели британския народ на две, разклати устоите на монархията и замина за Северна Америка, за да сключи договор с „Нетфликс“ за стотици милиони.

Нека съвсем накратко да проследим това невероятно пътуване

Меган Маркъл на 30 – „Костюмари“ и първи брак

Снимка: Getty Images

През 2011 г. Меган Маркъл става звезда, благодарение на ролята си в американския сериал за адвокати „Костюмари“. Успешният сериал се излъчва в продължение на 10 години и си спечелва милиони почитатели, а покрай него и красивата Меган.

Малко след началото на излъчването на сериала, Меган Маркъл се омъжва за пръв път. Актрисата става съпруга на продуцента Тревър Енгелсън, с когото по това време излиза вече от 7 години.

Първият съпруг на Меган Маркъл
Снимка: Getty Images

След по-малко от две години брак, Енгелсън и все по-популярната Меган Маркъл обявяват намерението си да се разделят и окончателно приключват с развода през август 2013 г. когато Меган е на 32 години.

Меган Маркъл на 35 – мода и принц

Снимка: Getty Images

През 2016 г. 35-годишната Меган продължава ада участва в „Костюмари“ и вече е и посланик на модната къща на Ралф Лорън.

През тази година PR-ката на бранда Вайълет фон Уестенхолц ѝ урежда среща с мъж и то не кой да е, а принц Хари – шестият в линията за наследяване на британския престол. Любовта между двамата пламва моментално.

Първата публична поява на Меган и Хари като двойка
Снимка: Getty Images

Връзката между Меган Маркъл и принц Хари става публично известна през септември 2017 г. Два месеца по-късно, след като Меган се запознава с кралицата на Англия, която е баба на Хари, двамата обявяват годежа си.

На следващата страница може да прочетете повече за живота на Меган след брака ѝ с принц Хари >>>