Актьорската двойка Йоанна Темелкова и Мартин Гяуров отбелязаха 12-та годишнина от сватбата си.

„12 години заедно. Изминали, преминали, преживели, изстрадали – ей ни нА!
Обичам те, Мартине! Полетяхме и после кацнахме… за малко. Предлагам ти – след 4385 дни заедно, да излитаме вече. Смело! Защото можем и знаем как! Честита ни годишнина!“ – сподели емоциите си актрисата, загатвайки за трудните моменти във връзката.

Много хора поздравиха семейството за празника. Сред тях са актрисите Искра Донова и Силвия Петкова, а телевизионната водеща Меги Димчева коментира „Прекрасни сте! Толкова истински... Вечна да е любовта ви!“

Именно в предаването на Меги Димчева и Нели Хаджийска „Търси се…“ Йоанна и Мартин споделиха през ноември за трудния период, през който са минали.

„Последните 5 години бяха много тежки за мен! Особено последната – преживях едни много, много сложни и емоционални вътрешни катаклизми, които избиха много лошо. Всъщност тя беше катализаторът на всичко това. Истината е, че ако не беше Йоанна до мен, не съм сигурен дали щях да се измъкна от това. Тя беше човекът, който запази нашето семейство“, призна Мартин, който не се е чувствал добре в Сатиричния театър и това е довело до други проблеми.

В този тежък период Йоанна се е страхувала да не загуби съпруга си и се е борила заедно да се справят с проблемите. За щастие, актьорът тръгва на психотерапевт и успява бързо да ги превъзмогне.

След като любимият мъж на Йоанна излиза от тази криза, идва нова, в която този път рухва самата Йоанна.

„Беше апатия, депресия. Но най-важното е, че сега всичко е наред и имам най-прекрасния мъж на света. Обичам го много!“, сподел актрисата в „Търси се…“.

Мартин Гяуров е внук на прочутия оперен певец Николай Гяуров. На 2 юни се навършиха 20 години от неговата кончина и Мартин отбеляза годишнината, като сподели негова снимка.

Мартин и Йоанна имат син, който се казва Филип.

Само преди седмица актрисата Луиза Григорова отбеляза 7-та годишнина от брака си. Повече по темата вижте тук: