На 23 май, преди точно 23 години актрисата Антоанета Добрева и певецът Дони Векилов сключват брак. Тогава двамата изглеждаха така.

Припомняме, че Нети беше тази, която предложи брак на Дони, при това публично. Това се случи на 27 март 2001 г., по време на церемония по раздаване на театрални награди. Предложението е абсолютно спонтанно и Дони е доста изненадан. Въпреки това излиза на сцената и казва „Да“. Следва продължителна и страстна целувка.

Сватбата им е три месеца след първата им среща. „Започна да става огнено, като се заговорихме. Не беше от пръв поглед, а от първи разговор. Седнахме с приятели, започнахме да си говорим и по едно време усетихме, че сме изолирали останалите и си говорим един с друг и така вече 17 г. Ако нещо ни раздели, това ще счупи половината от мен”, сподели Дони при гостуване в рубриката "Менделсон" в "Тази събота и неделя" на bTV. 

 

Двамата имат дъщеря - Лилия, която се ражда 10 години по-късно.

Нети си прави тест за бременност, докато Дони се занимава с медитация и йога на скалите на село Варвара. Когато Лилия се ражда, двамата вземат решение да се оттеглят от музикалната сцена. През това време заедно с група "Фондацията" Дони прави множество турнета. Нети пък завършва класическо пеене и дебютира с главни роли в няколко оперни спектакли.

 

След 15-годишна пауза двамата подготвят нов съвместен албум, нарече "2020". Част от него е "Весело шумя", в типичния стил и ритъм, характерен за други хитове на Дони, като "Ближи си сладоледа" и "Шапка на цветни петна".

Съвсем скоро той направи друга иновация - съвместна песен със Софи Маринова.