Звездите и техните почитатели са по-близо от всякога един до друг. Социалните мрежи позволяват в някои случаи идолите от екрана да се превърнат в близки приятели и съветници. Както в случая на актрисата от “Наричана още” Дженифър Гарнър.

В коментарите на един от последните ѝ постове (забавна компилация от карантинни снимки), една от почитателките ѝ сподели личната си история. Жената се възхищава на актрисата и споделя, че иска един ден и тя да може да се смее отново, но сега това изглежда невъзможно. “Най-после събрах смелост да кажа на съпруга ми да се маха след години на емоционален тормоз”, написа тя. “Имам чувството, че никога няма да намеря щастие и сигурност. Приятно ми е да те виждам, но знам, че никога няма да съм толкова щастлива. Той е много отмъстителен и силен, а аз си нямам никого.”

Снимка: Getty Images

Дженифър Гарнър, която точно преди пет години приключи бурната си връзка си с Бен Афлек, явно искрено съчувства на почитателката си и написа:

“Звучиш много тъжна и съжалявам. Надявам се, че имаш силни жени на своя страна, които ще ти напомнят силите и стойността ти. Надявам се, че ще успееш да успокоиш съзнанието си с молитва, медитация или упражнения. В един момент и смехът ще дойде и наистина си заслужава да се бориш за него. Изпращам ти цялата си любов.”

Снимка: Getty Images

Раздялата между Бен Афлек и Дженифър Гарнър през 2015 г. и окончателният им развод през 2018 г. често са теми, които се обсъждат, когато става дума за тях двамата. След раздялата си не им беше лесно да продължат с живота си, но в крайна сметка го направиха заради децата си - Вайълет на 14, Серафина на 11 и Сам на 8.

В момента и Дженифър Гарнър и Бен Афлек имат нови връзки и са щастливи един за друг.