Актьорът и режисьор Бен Афлек сподели в интервю, че разводът му с актрисата Дженифър Гарнър е най-голямата болка в живота му. В емоционално интервю носителят на „Оскар“ разкри подробности около проблемите с алкохола, неуспешния му брак и актьорската кариера.

Афлек разказа, че най-трудни са били годините 2015 и 2016, когато алкохолизмът и проблемите в брака му са се „захранвали един друг“.

През 2015 г. Гарнър и Афлек обявиха, че се разделят и се разведоха през 2018 г. Двамата бяха заедно от 2004 г., като имат и три деца – Вайлът на 14 години, Серафина на 11 и Самюел на 7.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

В интервюто Афлек споделя, че все още се бори с вината, която изпитва след развода си с Гарнър.

„Този развод е най-голямата болка в живота ми. Срамът и вината са токсични. Нищо добро не излиза от тях. Това е едно постоянно усещане за омраза към себе си“, казва Афлек.

През годините Бен Афлек е имал сериозни проблеми с алкохола, като многократно е влизал в специализирани лечебни заведения за лечение. Миналата година той отново посегна към чашата, като беше заснет пиян на парти.

„Връщането към алкохола е много срамно. Иска ми се да не се беше случвало, искаше ми се да нямаше кадри в интернет, които децата ми да видят. Двамата с Джен направихме всичко, за да го обсъдим с тях и да бъдем откровени“, спомня си Афлек.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Вижте как проблемите с алкохола са се отразили на кариерата на актьора и защо получава нервен срив по време на снимките на филма „Пътят назад“ на btvnovinite.bg: