Актриса, бизнес дама и защитник правата на децата – Дженифър Гарнър е корица на специалното „красиво“ издание  (beautiful issue) на списание People, което излиза веднъж годишно.

47-годишната звезда от „Наричана още“ е избрана да краси първата страница не само защото е красива, но и защото чудесно успява да балансира кариерата си в Холивуд, благотворителните дейности и отглеждането на трите си деца с бившия си съпруг Бен Афлек. 

Извън малкия екран Дженифър създава „Once Upon a Farm“ – компания за органична бебешка храна и работи като посланик за „Save the Children”.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Гарнър говори откровено за своето детство и че никога не се е смяталa за „едно от красивите момичета“, докато растяла в Западна Вирджиния. В момента работната й „униформа“ най-често са дънки, пуловер и маратонки, ако не й се налага да позира на червения килим. А когато прекара няколко часа в разкрасяване за бляскаво събитие, децата й казват „Може ли да измиеш лицето си, да вържеш косата си на опашка, да сложиш очилата и пуловера?“

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

„Това е комплимент за мен. Те просто искат да изглеждам като майка“, заявява Дженифър Гарнър.