Открай време се знае, че кучетата трябва да бъдат извеждани на разходка всеки ден – сутрин и вечер. Котките обаче стоят от другата страна на нещата – те не се нуждаят от iзвеждане навън, за да се раздвижат и да извършат естествените си нужди, като първите пухкави домашни любимци. Затова и котка на разходка се превръща в атракция. И ако това не се беше случило с Дженифър Гарнър, то вероятно нямаше да му обърнем внимание.

Една от най-разпространяването папарашки снимки в последните дни е тази, на която бившата съпруга на Бен Афлек и техните три деца – Вайълет (14 г.), Серафина (11 г.) и Самюъл (8 г.) са на разходка по улиците на квартала, в който живеят в Лос Анджелис. С тях е и верният и популярен от Инстаграм профила на Дженифър Гарнър голдън ретрийвър Бърди. С тях е и една бебешка количка, обезопасена с мрежа против комари, а зад нея се крие не бебе, а един котарак, който досега не е бил представян на феновете на актрисата.

Към семейството на Гарнър се присъединяват кокошки и пчели, които тя отглежда и е показвала няколко пъти. 47-годишната холивудска звезда от „Дявол на доброто“ е известна като земен човек, който след раждането на трите си деца не е наемал детегледачка и е разчоитал за отглеждането на собствените си сили.

В Инстаграм виждаме, че Дженифър се наслаждава да готви на Вайълет, Серафина и Самюъл сама и че притежава собствена зеленчукова градина.

А междувременно бившият й съпруг Бен Афлек се наслаждава на новата си връзка с по-младата актриса Ана де Армас.