Докато голяма част от хората стоят в домовете си, Бен Афлек и приятелката му Ана де Армас се радват на хубавото време в Калифорния и публично демонстрират любовта си.

По-рано този месец стана ясно, че бившият Батман има нов страст в живота си. Папараци го изловиха да се целува с актрисата Ана де Армас, която е известна с ролята си от успешния филм “Вадете ножовете”, който излезе миналата година и стигна до надпреварата за “Оскар”-ите.

Това е първата сериозна връзка на Бен Афлек след развода му от преди две години с актрисата Дженифър Гарднър, с която бяха семейство цели 10 години. Неотдавна Афлек призна, че разводът му е едно от нещата, за които съжалява най-много, но очевидно е продължил напред с живота си. Въпреки това обещава, че бившата му съпруга ще остане винаги негова приятелка.

Снимка: Getty Images

Същото важи и за самата Дженифър Гарднър: “Джен вече е загърбила Бен в романтичния смисъл”, цитираха един общ техен познат от Us Weekly. “Тя го счита за приятел, за добър баща на децата им и го уважава. Щастлива е със своя живот и го подкрепя в новата му връзка.

В интерес на истината Бен Афлек и Ана де Армас не бяха нарушили препоръчителната карантина без причина. Двамата бяха излезли на разходка с кучетата си.