През последните седмици 27-годишният Сам Асгари стана много популярен. Мъжът, който от доста време имаше връзка с певицата Бритни Спиърс ѝ предложи в навечерието на голямата ѝ победа срещу попечителството на баща ѝ. А сега се е насочил към голямото кино с роля в екшън с участието на Мел Гибсън.

Младият мъж, който по принцип е фитнес инструктор, ще участва във филма „Hot Seat“ на режисьора Рандал Емет. Той ще играе сержант от специалния отряд и ролята му ще включва много екшън и бойни сцени.

Главната роля в предстоящия филм ще се изпълнява от Мел Гибсън, а заедно с него във филма ще гледаме и Чад Майкъл Мъри, който е най-известен с тийн сериала „Самотното дърво на хълма“.

От около месец Асгари споделя клипове в Инстаграм, на които се вижда как тренира бойни сцени. Годеникът на Бритни определено има заложби да се нареди сред най-известните екшън актьори.

Поп певицата и приятелят й искаха да се оженят от много дълго време, но заради ограниченията, които бащата на Бритни й налагаше, те нямаха такова право, освен ако не получат неговото изрично позволение. Това е и една от причината Бритни да иска запрещението върху нейната личност да бъде прекратено.