Емили Ратайковски заяви, че според нея "сексуалността е флуидна скала" - седмици след като се появи информация, че е бисексуална.

31-годишният модел заяви пред списание "Харпърс Базар": "Мисля, че сексуалността е с флуидна скала. Всъщност не вярвам в праволинейните 100% хетеросексуални хора".

Емили Ратайковски разказа за присъединяването си към TikTok тренда миналия месец, според която жените, които притежават зелен диван, са бисексуални: "Приятелката ми дойде и каза: „Видя ли това нещо със зеления диван? Тя ми се смееше, защото зеленият ми диван е толкова голям”.

"Искам да мога да се забавлявам с начина, по който се представям в света, без да се чувствам като лоша или добра феминистка", заявява тя.

На 10 октомври тя отговори на видеоклип, в който беше зададен въпрос дали онези, които "се идентифицират като бисексуални притежават зелен кадифен диван".

След това Емили, която е подала молба за развод с отчуждения си съпруг Себастиан Беър-МакКлард, показа на всички в социалните мрежи зеления си кадифен диван.

Това накара феновете да запълнят секцията за коментари към публикацията ѝ с поздравления за "разкриването", че я привличат мъже и жени, като мнозина от тях заявиха: "Още една победа за дамите".

Очевидното признание на Емили, че е бисексуална, идва в момент, когато известни личности, сред които Мадона и Шей Мичъл заявиха, че са част от ЛГБТ+ общността, пише още БГНЕС.

Вижте повече за Мадона в следващото видео: