Моделът Емили Ратайковски не е от хората, които крият нещо – в живота си или по тялото си. Тази седмица обаче Емили качи снимка, която може би ще се види прекалена на някои хора. На нея тя е чисто гола във ваната, заедно със сина си, който също е гол.

Емили Ратайковски стана майка на 8 март миналата година. От тогава редовно включва малкия Силвестър Аполо Беър във фотографиите си в Инстаграм.

Само няколко дни след раждането му, Емили сподели снимка, на която кърми бебето и събра милиони харесвания.

Това лято стана ясно, че Емили и бащата на Силвестър ще сложат край на брака си. Тя и Себастиян Беар-Маклърд се ожениха през 2018 г.

Емили Ратайковски обаче не е единствената известна личност, която не вижда проблем с това да се къпе със сина си. Преди време Ализия Силвърстоун призна същото нещо и беше атакувана в социалните мрежи.

"Хората казваха много различни неща, за тях бях нещо като „изрод“, каза след това актрисата. „Предполагам, че ще се гордея с това, защото е трудно да бъдеш човек, който говори открито, и е трудно да бъдеш човек, който казва нещо, което не е това, което всички останали искат да чуят.“