"Наистина не ми пука!" - така Алисия Силвърстоун реагира на нападките, свързани с твърде привързaното й майчинство. 

В подкаста "The Ellen Fisher" тя сподели, че синът й Беър, който е на 11 години, все още спи при нея.

"Аз съм майка, която вярва в любовта и в природата. Но нашето общество се страхува от природата и любовта" - сподели актрисата. 

45-годишната звезда от "Баровки" се пошегува, че сигурно ще получи много упреци по този повод, но не желае да им обръща внимание.

В разговора си тя издаде още, че много рядко е използвала еднократни пелени и е научила сина си да ходи на гърне още много малък. Тя внимателно следяла всеки сигнал на тялото му, за да разбере кога ще му се наложи да отиде до тоалетната.

"Това е толкова лесно. Когато приключвах с храненето му, той отиваше до тоалетната. Когато се събуждаше от дрямка, също отиваше в тоалетната. Когато искаше да пишка, лепваше на лицето си малка, чаровна усмивка" - разказва тя. 

Първоначално бившият ѝ съпруг определил методите ѝ като "хипарски", но впоследствие му харесало как се случват нещата.

Звездата от "Разбиване" е говорила за нетрадиционните си методи на възпитание още през юни 2020 г., когато сподели, че по време на локдауна си е взимала вана заедно с тогава 9-годишния си син.

"Със сина ми се къпем заедно, а когато той не е с мен, си взимам вана сама. Това действа успокояващо", разкрива тя в интервю за The New York Times.

Заедно са и в други дейности - танци, скачане на батут, скачане на въже и т.н.

Силвърстоун се е сблъсквала с критики по повод факта, че храни сина си изцяло веганска храна.

"Хората казваха много различни неща, за тях бях нещо като "изрод". Предполагам, че ще се гордея с това, защото е трудно да бъдеш човек, който говори открито, и е трудно да бъдеш човек, който казва нещо, което не е това, което всички останали искат да чуят", казва още тя.