Докато Виктория Бекъм работела по новата си колекция, в кухнята им било пълно с дрехи, пакети, платове и дъски за презентации. Това разказа Дейвид Бекъм в кратко видео, записано по повод появата на модната линия. 

"Съжалявам за безпорядъка в кухнята", извини се бившата спайска с пост в Инстаграм. 

Бекъм разказа, че докато той готвел, навсякъде в помещението имало пособия, свързани с работата на Виктория. Той обаче нямал нищо против, защото по този начин тя се чувствала по-комфортно и по-малко стресирана. "Горд съм, че тя успя, защото беше принудена да работи по коренно различен начин", сподели той. 

Виктория представи новата си модна колекция с видео, заснето в лондонската галерия за съвременно изкуство. A на събитието присъстваха само четирима гости - съпругът й, дъщеря й и двамата й синове. "Моите любими и единствени гости този сезон", написа тя.

Фамилия Бекъм непрестанно показва загриженост и любов един към друг. Членовете на семейството се подкрепят, независимо дали става дума за работа, или за лични чувства. Съпрузите не забравят да поддържат и романтичните си отношения.