По всичко личи, че Виктория и Дейвид Бекъм са запазили изключителна близост и романтика помежду си, които си личат от последните кадри, които дизайнерката сподели в Инстаграм. Макар фокусът на публикацията да е чисто рекламен, защото Виктория рекламира новата си колекция слънчеви очила, феновете не пропуснаха да забележат нежността, с която съпругът й Дейвид я прегръща и целува по главата.

от последователите на 46-годишната дизайнерка написаха, че двамата са им любимата звездна двойка, други коменираха, че това се нарича истинска любов, а трети се влюбиха в роклята на Виктория.

Розовата мини рокля от коприна е смел избор на цвят за Виктория, която по-често виждаме облечена в класически нюанси и елегатни кройки.

Дейвид и Виктория са женени от 21 години. На една от снимките се вижда и един от 14-те годежни пръстена, който той й е подарявал през годините.

По-рано този месец футболната съпруга разкри още един подходящ тоалет за среща със съпруга си по време на семейна ваканция в Гърция. Роклята беше с миди дължина в оранжево.

„Готова съм за среща със съпруга си Дейвид Бекъм“, написа тогава Виктория към поста.