На 13 октомври в София група Б.Т.Р ще представят пред почитателите си 13-ия си албум, озаглавен „Пъзел“. Музикантите обещават този албум да е много по-различен и ведър от предишния. Славчо Николов и Атанас Пенев бяха в студиото на „Тази сутрин“ по bTV, за да разкажат повече за албума.

Те разкриха, че албумът „Пъзел“ е плод на локдауна заради COVID. Времето, прекарано в изолация, е дало възможност на музикантите да творят.

„Когато беше първият локдаун няколко дни гледах в една точка и не можех да проумея какво става“, разказа Славчо Николов. „След това си казах, че никога няма да имам толкова много свободно време и седнах да работя. Смятам, че много артисти ще изненадват публиката с албуми.“

За новия си албум музикантите разкриха, че се надяват да направят клипове за колкото се може повече от песните, защото това е най-добрият начин да достигнат публиката.

„Смятаме да следваме тази линия – всяка една песен да получи шанс хората да я видят“, каза Славчо Николов.

Музикантите обясниха, че песните в последните им два албума имат връзка в текстовете и темите, които засягат.

„За приятелството, за любовта и за истинските неща и отношения между хората“, обясни Славчо Николов. „Мисля, че тези неща са много ценни – да намираш истинските хора, които могат да са с теб в лошо, но и да съпреживеят твоя успех.“