Бритни Спиърс и Линда Еванджелиста изразиха публично мненията си за инжекциите с ботокс, които се оказаха... коренно противоположни. Точно това постави на нож едната срещу другата. Какво провокира скандала?

В Инстаграм профила си бритни Спиърс, че вече не възнамерява да прибягва до ботокс. Според певицата колкото и пъти да се е опитвала да коригира външния си вид с негова помощ, това винаги е завършвало зле. 

Скоро след поредната инжекция установила, че едната ѝ вежда е по-висока от другата. Специалистът, който ѝ направил процедурата, казал, че "всичко е нормално" и просто трябва да изчака няколко седмици.

"Ако това е нормално, защо не мога да се покажа на публично място в продължение на две седмици?", заявява възмутената Бритни. тя допълни, че е изглеждала като пребита.

В коментарите към публикацията много последователи подкрепиха певицата, но някои предположиха, че Спиърс все пак е отишла при некомпетентен специалист. Някои последователи на певицата, които видяха в изявлението й обикновена реклама - факт е, че в същия пост Бритни няколко пъти казва как обича да използва пластири вместо ботокс.

Междувременно Линда Еванджелиста призна в интервю пред "Вог", че продължава да си прави инжекции с ботокс, въпреки че в миналото е имала лош опит с козметични процедури.

Припомняме, че Линда прибягна до процедурата за намаляване на мазнините CoolSculpting, но имаше обратен ефект.

Как се промяни супермоделът във времето - вижте в Галерията.

Снимка: Getty Images

Рядкото следоперативно усложнение доведе до това Еванджелиста да не се показва от дома си с години.

Лекарите я диагностицираха с парадоксална мастна хиперплазия. 

Въпреки това Еванджелиста не смята да се откаже от ботокса.

Снимка: Колаж: LadyZone.bg

"Не се страхувам и никога не съм се страхувала от стареенето, защото то ни отвежда там, където искаме да бъдем, а за мен това е дългият живот. Гримьорът Кевин Окойн толкова се е страхувал от бръчките, че никога не е имал такива. Искам да имам бръчки и искам да остарея. Но в същото време си инжектирам ботокс в челото, така че донякъде съм лицемерка", казва моделът.