66-годишната актриса Ким Катрал разкри, че вече се бори със стареенето с помощта на различни процедури като ботокс и филъри.

„Това не е просто суета", каза тя пред The Sunday Times. Актрисата обясни, че правенето на процедури е свързано с дълголетието в актьорския бизнес.

Актрисата през 2010 г. и през 2023 г.
Снимка: Getty Images

Актрисата от „Сексът и градът“, която се очаква да се появи и във втория сезон на сериала, сподели, че при навършването на 60 години е започнала да се бори с остаряването по всички възможни начини. Тя отбеляза, че е в добро финансово състояние, за да си прави необходимите процедури. За борбата със стареенето 66-годишната актриса ползва филъри и ботокс.  

В предишно интервю пред Daily Mail Ким заяви, че иска да „прегърне остаряването“. Сега наблюдаваме нейното ново отношение към козметичните процедури.

Ето така изглежда Ким на 5 май 2022 г.
Снимка: Getty Images

За Катрал „минаването под иглата не е напразно“. „Това не е просто суета. Аз играя определен тип жена, която изглежда по определен начин. И професионално се грижа за себе си“, допълни тя. Актрисата иска „да изглежда като най-добрата версия на себе си“.

Снимка: Getty Images

В крайна сметка, „невероятно е да си толкова дълго в бизнеса“, каза Катрал. Винаги съм вярвала, че най-доброто за мен ще е, ако работя възможно най-дълго в бранша. Изумена съм, че стигнах толкова далеч“, призна Ким.