Ким Катрал, която изпълняваше ролята на Саманта в оригиналните епизоди на „Сексът и градът“ и двата пълнометражни филма, със сигурност липсва на зрителите. Тя не се съгласи да се върне в ролята за новите епизоди на сериала. Въпреки това ни дава достатъчно от себе си в социалните мрежи. Особено в последния си пост, когато сподели снимка, на която е чисто гола.

Снимката е от младостта на Катрал, която в момента е на 65 години. В публикацията си тя не уточнява кога точно е направена.

Почитателите на „Сексът и градът“ си спомнят, че това не е първият път, в който виждаме актрисата разголена. Тя има една известна гола сцена в четвъртият сезон на „Сексът и градът“, за която е споделяла, че много я е смущавала, но е почерпила смелост от героинята си Саманта и се е съгласила.

Снимка: Getty Images

В сериала Саманта е по-възрастна от останалите три жени и често пъти е гласът на разума в групата. Почитателите на „Сексът и градът“ останаха много разочаровани, когато научиха, че актрисата няма да се завърне за новите епизоди.