Някои от най-известните селебритита имат пластични операции, с които са променили външния си вид, които биха учудили мнозина. Ето кои са най-нестандартните бюти промени.

Ким Кардашиян: пластика на пъпа

За да поддържа перфектната си външност, Ким не само спортува и се грижи за себе си, но и използва всички възможности на съвременната медицина. Разбира се тук няма да коментираме корекции на гърдите или дупето, защото те спадат към по-тривиалните и често срещани промени. Ще отбележим обаче пластиката на пъпа.

Снимка: profimedia.bg

След второто раждане Ким значително отслабва. Това променя коренно вида на корема й, с които и пъпът. Новия му вид не я устройва и тя решава да направи промяна. Обръща се към специалист, който с няколко манипулации успява да върне предишния му вид. 

Криси Тейгън: липосукция на подмишниците 

Очарователният модел с добре очертани скули Криси Тейгън още от ранна възраст е започнала да променя доста неща във външния си вид. Едно от тях са подмишниците. Като девойка Тейгън била доста пълничка и макар впоследствие да е успяла да се справи с килограмите, увисналата част на ръцете около мишниците й е продължила да я мъчи. 

 

 

Решава проблема с намесата на специалст, който премахва излишните гънки. 

Снимка: Getty Images

Блейк Лайвли: ментопластика

Красивата Блейк в миналото си е стадала много заради непропорционалното си лице. Масивната брадичка й създавала най-много проблеми. Пластичните хирурзи обаче отдавна вече решават този проблем с ментопластика. 

Блейк е родена с доста масивна брадичка, което прави долната трета на лицето й особено масивна. От ментопластика са се възползвали също и актрисата Меган Фокс, както и холивудска икона Мерилин Монро.  

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

 

 

Дита фон Тийз: премахване на ребро

Бурлеска звездата винаги се е отличавала с ярка външност и естетична фигура с пищен бюст. Самата Дита винаги е се е стремяла към фигура тип пясъчен часовник. При тези форми най-отчетлива е тънката талия. По тази причина тя стига доста далеч в промените си, като най-ниско разположените си ребра. 

 

 

По правило, медиците не препоръчват такъв тип интервенция, тъй като жизненоважни орган губят своята защита. Въпреки това Дита толкова силно желае тази форма, че си прави остеотомия.Така любимите й корсети й стоят още по-женствено. 

Според някои източници на подобна интервенция са се подлагали също Шер, Джанет Джексън и Деми Мур.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

  • Фотографът Петър Тодорински: Еротичната фотография е нещо интимно
  • Някои го предпочитат (не)естествено: Какво промени Норма Джийн, за да бъде Мерилин Монро?
  • Д-р Елена Румянцева - как да се грижим за красотата на лицето си след 40 г.
  • Елина Кешишева: Красотата винаги е била изключително възбуждаща и вдъхновяваща за мен
  • Има ли Дженифър Анистън пластична операция на носа?
  • Трансформациите на Краля: Майкъл Джексън и операциите като отдушник
  • Даяна Ханджиева: Предпочитам да си остана с малките несъвършенства, отколкото да стана перфектна кукла Барби
  • Джулиана Гани: Правила съм си корекции, които не са в повече, освен бюста ми, но той е емблематичен!
  • Ашли Греъм не иска да променя нищо от пищното си тяло с белези
  • Рада Якова: Перфектното лице, тяло, дори и поведение, е нещо много скучно!