Жълтото е цвят, който привлича и подчертава. А в случая на Блейк Лайвли – съобщава. В края на миналата седмица актрисата придружи съпруга си Раян Рейнолдс на премиерата на последния филм с негово участие „Pokémon: Detective Pikachu“. Облечена в изящна рокля на нюйоркския бранд Retrofête, 31-годишната блондинка дори нямаше нужда да говори, защото съобщението се криеше под тоалета й – порасналото й коремче.

Снимка: Getty Images/Guliver PhotosНовината за бременността на актрисата от „Клюкарката“ успя да измести главните действащи лица на вечерта – актьорите от филма.

Това ще е трето дете за актьорското семейство, което никога не е крило, че иска голяма фамилия. Блейк е едно от 5 деца, а съпругът й е едно от 4 деца, така че решението за още бебета е съвсем логично.

Снимка: Getty Images/Guliver PhotosБлейк и Раян, които се ожениха през 2012 г. вече имат две дъщери – Джеймс (4г.) и Инез (2 г.).
Преди време 42-годишният Рейнолдс сподели каква е тайната на щастливия им брак и семейство, а именно, че никога не работят едновременно.

„Блейк и аз не работим по едно и също време. Ако тя снима филм в Тайланд, а аз снимам филм във Ванкувър, това означава, че няма да можем да се видим. Ние действаме като едно цяло и това е което действа при нас.“

Снимка: GettyImages/Guliver PhotosГодина след раждането на второто дете Блейк Лайвли, която винаги е поддържала форма, сподели, че е успяла да свали натрупаните 30 килограма с много усилия и часове във фитнеса.

„Не можеш да свалиш 30 килограма, които си натрупал по време на бременността, скролвайки из Инстаграм и чудейки се защо не изглеждаш като моделите на бельо“, написа тогава актрисата.