.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Перфектният градински оазис

Евгений Милов | преди 2 години
Снимка: Linda Bergroth
Настойвате ли се вече за пролетта? Тази

Kekkilä Green Shed бързо ще се превърне в сърцето на всяка градина или по-голям двор, комбинирайки по уникален начин естетиката и функциите на традиционен навес с ваканционна кабина.

Красивата и практична Kekkilä Green Shed спокойно може да използвате за отглеждане на разсад или складиране на градинските инструменти, както и за отдих и наслада сред околната природна красота, като е резултат от дългосрочното сътрудничество между дизайнери и градинарски експерти.

Произведена във Финландия и проектирана от интериорната архитектка Линда Бергрот и Виле Хара от студио Аvanto Аrchitects, Kekkilä Green Shed се предлага в два различни фабрични размера: Sprout и Zeal. Висококачествените модули, които изграждат структурата й, могат да бъдат съчетавани в различни цветове, за да я превърнете лесно в истински лично бижу. 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите