.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Зомби погледи от модния подиум в Берлин

Боряна Константинова | преди 29 седмици
Снимка: Getty Images
2019-та започна с чифт "празни" очи вперени нас... И то от подиума на "Седмицата на модата в Берлин". Вижте как ревюто на Ирен Луфт ни напомни, че в модата няма граници

Oт модния подиум са решили да ни дадат идея за "зомби" визия - зловещи контактни лещи. Така 2019-та започва с чифт празни очи вперени в нас... от подиума на "Седмицата на модата в Берлин"

Седмица на модата в Берлин, 15 януари, 2019 г.
Снимка: Getty Images

Контактната леща, която манекенките поставят в окото си, е мрежеста и бяла, а това прави погледите им зловещо мъртвешки. Това е част от ревюто на Ирен Луфт (Irene Luft), което се проведе на 15 януари в немската столица и ни напомни, че в модата няма граници и "зомбитата" са актуални през януари.

Седмица на модата в Берлин, 15 януари, 2019 г.
Снимка: Getty Images

Екстравагантният подход на дизайнерката силно я откроява. Облеклото никак не е за пренебрегване, но как да се фокусираш върху него, след като го носи "зомби"?  Манекенките са с прибрани или зализани коси, за да има акцент върху очите, които са подчертани и с черна очна линия.

Ако все пак искате да пресъздадете визията у дома, можете да го направите лесно: 

- Купувате си мрежести контактни лещи, които се предлагат и онлай ("Mesh Contacts") и то в различни цветове, включително червено и черно.

- За косата ви е нужна само четка, лента за коса и лак.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите