.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Монополи "Приятели", което да играете с приятелите си

Евгений Милов | преди 1 седмица
Снимка: Firebox
Тази година емблематичният ТВ сериал "Приятели" празнува 25-годишен юбилей

Ако сте вманиачени на тема "Приятели" и вече сте приключили със сглобяването на наскоро пуснатия конструктор "LEGO Central Perk", вече можете да играете тематично "Монополи" с приятелите си.

 

"Приятели" получават LEGO комплект за 25-годишнината на сериалаНосталгичният комплект "Central Perk" би стоял прекрасно върху масичката за кафе във всеки апартамент

 

Специалното "Monopoly Friends" - вариант на популярната настолна игра, създадена от Чарлз Дероу през 1935 г., е преобразено така, че да включва компоненти от любимия ситком.

"Monopoly Friends" ще ви накара отново да преживеете десетте сезона на сериала около дъската, докато се опитвате да спечелите играта. Всяко квадратче е препратка към паметно място или момент от "Приятели", като започва с първия епизод, в който Моника приема Рейчъл за съквартирантка. 

Monopoly Friends
Снимка: Firebox

В допълнение към тематичната дъска, специалната версия на "Монополи" има персонализирани фигурки за игра, които се отнасят към всеки основен персонаж в "Приятели".

 

Така Рейчъл е представена с фигурка на чанта, Моника е представена с фигурка на готварска шапка, Фийби е представена с фигурка на акустична китара, Чандлър е представена с фигурка на жилетка с пуловер, Джоуи е представен с фигурка на пица, а Рос е представен с фигурка на Tиранозавър Рекс.

Monopoly Friends
Снимка: Amazon

Изданието "Monopoly Friends" първоначално беше достъпно само във Великобритания, но сега вече се продава и в Amazon.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите