.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Деси Добрева показва новата си група - "Лудо младо бенд"

| преди 2 години
Снимка: TOP ARTISTS AGENCY
Освен певицата, на сцената ще има още 21 човека

Певица Деси Добрева представя новия си проект - "Лудо младо", който е смесица от стилове и ритми, комбинирани с богатия български фолклор.  

Дебютът на Деси Добрева и "Лудо младо бенд" ще е на 29 ноември от 20:00​ часа на сцената на Sofia live club. Деси няма да изневери на стила си и ще представи песни, специално аранжирани за изпълнение на живо. 

Без фалш и без флашки​!

На сцената с Деси ще се качат още 21 човека - ​музиканти и танцьори, ​които ще представят един магичен спектакъл с много мултимедийни щрихи. Живите изпълнения включват: “Лудо Младо”, “Катерино, моме”, “Седнало е Джоре дос”, “Девойко, ​мари, ​хубава”, “Море ​сокол ​пие” и др.  

„Избухлива е програмата, много ще е весело. Смесили сме влашко, шопско, граовско хоро с хип-хоп, дори с фънк елементи”, издава Добрева и допълва, че подготвя и ефектен спектакъл за голяма сцена.

Впечатляващият артистичен талант на Деси кара публиката напълно да се потопи в магията на музиката, която всеки път възпламенява страстта към истинското изкуство и превръщат всеки неин концерт в празник за сетивата и сърцата.