.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

100 популярни мита, разбити на пух и прах от науката

Евгений Милов | преди 37 седмици
Снимка: GeekWrapped.com
Знаете ли, че...?

Тези инфографики са толкова полезни, че не знаем откъде да започнем по-напред… Някои от нещата, на които ни учат останалите хора, често не са истина - митове, които е въпрос на време да бъдат разбити. Тук на помощ идват агентите от сайта GeekWrapped, които създават полезни илюстрации с правилната информация за общоприети неща.

Така научаваме, че витамин С не предпазва от настинка, алкохолът не се изправява напълно при готвене (и не убива мозъчните клетки), бананите не растат по дърветата, Земята не е плоска (да, някои хора все още смятат това в 21 век), Буда не е бил дебел и прочее заблуди, с които човечеството продължава да живее… 99% от хората могат да ги смятат за чиста истина, но не бъдете едни от тях.

Вижте от инфографиките в галерията по-горе полезните факти, а не мнения, от които животът ви ще стане по-добър - човешко тяло, храна, животни, наука, история, общество.

Ключови думи:@
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите