Ирина Тенчева и продуцентът на "ФерматаИван Христов публикуваха „вкусни“ снимки от Барселона.

Снимка: instagram.com/irina_tencheva/

„Едни от най-щастливите ни моменти (и снимки) се случват по пазарите. Там винаги сме някак еуфорични от изобилието на вкусове и хора и винаги хапваме нещо “на крак”. Простите удоволствия са наш специалитет. Още за тях споделям в новата ми книга “Ритуали от моята гръцка кухня”. От декември – във всички големи книжарници“ – написа в Инстаграм Ирина Тенчева, която има ресторант в центъра на София.

Снимка: instagram.com/irina_tencheva/

Тя добави и видео, което описа така: „половин минута в цвят и вкусове“. 

„Любимият ни пазар! На мен, на теб и на Андрей“ – добави половинката на Андрей Арнаудов – Емануела Толева. 

„Преди няколко години за Свети Валентин реших да подаря на Иван голям размер от наша фотография, направена на стълбите на пазара във Валенсия. На нея бе запечатан момент, в който се смеем, хапваме хамон с топъл хляб и пием рьоха от пластмасови чаши (почти като на снимките от днес, но без виното). Беше невероятно съвпадение, защото се оказа, че и той е решил да ме изненада със СЪЩИЯ кадър (от стотици подобни), в същия размер, с почти същата рамка, при все че никога до този момент не си бяхме подарявали снимки. Две ситуации, в които няма място за съмнение, ако са истински: когато обичате някого и когато ви е вкусно“ – добави Ирина Тенчева в коментар под своя пост. 

Ирина и Иван се радват на общо четири деца. Спас и Вирджиния са от първия брак на Ирина, а Самуил е тяхното общо дете. Иван има дъщеря на име Ава от предишния си брак.