Красивите близначки Емануела и Доротея Толеви бяха специални гости в предаването „Търси се...“.

Еми и Дори, както всички ги наричат, са бивши волейболистки, модели, участнички в риалити формата на bTV „Африка – звездите сигурно са полудели“, имали са и своя рубрика в ефира на „Преди обед“.

Снимка: bTV Media Group

Емануела Толева е във връзка с продуцента и тв водещ Андрей Арнаудов. Преди години тя си го харесва и „открива за себе си“ именно през предаването „Търси се...“.

„С Еми се запознахме през 2016 година. Тогава за първи път имах социални мрежи и може би за първи и последен път си писах с някого там. Взех й телефона и всичко стана много бързо. В някои отношения доста си приличаме. И двамата сме леко невротични, малко прибързани, нетърпеливи, емоционални“ – сподели Андрей пред камерата на „Търси се...“.

„Имаме и някои различия. С годините станах много педантичен и подреден, докато тя е малко по-хаотична, което понякога ме изнервя. Но най-важното е, че тя е изключително лоялен и добър човек и ме научи да споделям. Наистина да живея с някого, да сме едно цяло, да сме семейство“ – добави водещият на „Фермата“.

„Най-трудният ни период беше, когато започнахме да живеем заедно. Това стана само десет дни, след като се запознахме. Бях фиксиран много върху работата, вечер се прибирах и мълчах. Тя прояви търпение месец, месец и нещо, след което беше напът да си тръгне. Връщах я няколко пъти“ – призна Андрей.

„Доскоро само този от нас, който носи очила, беше стигнал до идеята за второ дете. Надявам се, че и тя е достигнала до нея. Еми е много отдадена и внимателна майка. Като жена, домакиня, партньор, събеседник – тя е просто супер!“ – сподели продуцентът.

„Със сестра си са имали са трудно детство. Дори много я харесвам. Много ни е помагала с Васко. Понякога двете се подценяват. Трябва им повече самочувствие, защото и двете са много умни“ – смята Андрей.

В предаването се включи и синът им Васко, който сподели, че най-много обича, когато майка му прави палачинки с шоколад. Детето призна, че си има и гадже – Бела.

„Андрей е ера в моя живот. Той ме промени и сега съм друг човек. Чувствам се част от едно цяло. По-търпелива и по-толерантна съм. Той ми е другарче и партньор във всичко“ – коментира Емануела.