Днес ще ви разкажем любовната история на едно семейство, което ревниво пази личното си пространство. Те са заедно и на работа, и във вкъщи, а романтичната им история започва до... кофата за боклук. Продуцентът Андрей Арнаудов и жената на живота му Емануела Толева за любовта, която може да мълчи, да прощава и да благодари.

Живот около камерите на любими телевизионни проекти. И любов като от  риалити формат, за който времето никога не е досатъчно. Месец след запознанството им пред кофите за боклук в квартала, тя заживява в дома му - за да се научат на обич и мълчание. И дори да работят заедно в някои от сезоните на "Фермата". Те са Андрей Арнаудов и Емануела Толева в най-съкровената им история.

"Ние с Андрей се събрахме в момент, когато и двамата бяхме готови да имаме семейство. Смятам, че това беше ключово във взаимотношенията ни, защото първоначалният контакт е едно, но после дали ще останат двама души заедно, е съвсем различно", каза Емануела.

"Ако тя ме беше срещнала, да кажем 7-8 години по-рано, със сигурност щеше да е много по-весело, но щяха да влизат и да излизат много хора, а тя най–вероятно нямаше да издържи и щеше да си тръгне", каза Андрей.

"Имах сравнително лека бременност и си бях казала, че не искам да ставам от жените, които под влияние от хормоните си започват да нервничат, да бъдат по–взискателни, да смятат, че мъжът им е длъжен с всичко, с което те решат", каза Толева.

"Като цяло и друг път съм имал възможност да споделя, че мъжете стават бащи, когато детето мине вторият, третият рожден ден. Аз сега започвам да се чувствам баща реално, но това е изключително вълнуващ и неповторим период", каза Арнаудов.

"Има кротки деца, но ние сме родители на Атила Хуна и не е никак лесно", споделя Андрей.

"Аз се отказах да говоря пред хора и особено пред публика за това, че Васко е много палав, защото излиза, че сме недоволни от него. Ние сме много щастливи от него - просто не сме от родителите, които ще тръгнат да казват колко е прекрасен, как се развива - няма да го чуете от нас", допълва Емануела.

"Това е едно от нещата, за които гледаме в една и съща посока. Сега родителите са суперамбициозни - детето трябва да говори четири езика, докато навърши 11 години, да има хиляди способности, едва ли не да е програмист и какво ли още не. Мен така са ме възпитавали и не са прехвърляли и проектирали амбициите си върху мен. Тя по същия начин ми е казвало, че е било и при нея. Единственото ни желание за нашето дете е да бъде щастливо, нямаме някакви огромни амбиции", допълва Арнаудов.

"Нямаме граждански брак. Вярвам, че това, което свързва двама души, са децата, естествено. И любовта и доверието", каза Андрей.

Вижте какво още споделиха двамата във видеото в сайта на bTV Новините.