Продуцентът Иван Христов сподели в „Папараци“ любопитни спомени от детските си години.

„Като деца с Андрей участвахме в драматизация по БНТ. Каква ирония – първата ти тв изява да се казва „Вълшебната чашка“. Какво очакват след това хората от мен?“ – попита със самоирония дипломираният кукловод.

Снимка: bTV Media Group

„Коста Цонев ми е бил дядо в едно представление в театър „София“, където мама Саша работеше. Тя беше реквизитор, после асистент-режисьор и аз се разхождах по сцената. Нали знаете, че, когато в една пиеса трябва да има дете, го отнасят децата на персонала. Бях на 6 години, Коста Цонев ми говореше глупости, понеже никой не го чуваше, и аз се напикавах от смях“ – разказа Иван Христов.

Снимка: bTV Media Group

Кои са 7-те неща, които е научил за първите 7 години
От баща ми научих да съм точен не само с времето, а и по принцип.
Да не се взимаш насериозно.
Да си по-непретенциозен.
Да вървиш с лекота през живота.
Да си с добро сърце. Това е май най-важното.
Не знам дали станаха 7, но общо взето това е основното.

„Като малък бях по-палав. Правил съм изумителни глупости, особено с Андрей. Не знам как ни издържаха. Веднъж паднах от мавзолея и си счупих ръката“ – коментира Иван.

Снимка: bTV Media Group

Коментарът му към тази снимка бе „И ловец съм, и рибар съм“.

Снимка: bTV Media Group

„Това е в българското посолство в Адис Абеба, Етиопия. Моят чичо беше консул там. Изкарах феноменално три месеца там. Само веднъж седнах да уча и тази снимка я направихме, за да спокойни в София, че чета.“

Снимка: bTV Media Group

„Доста срамна снимка, но това е характерно за тази възраст“.

Снимка: bTV Media Group

„Сблъсък“ беше страхотно предаване. С гордост мога да кажа, че си го измислихме ние. Тогава по телевизиите никой не спореше, а сега го правят по цял ден. После две години правихме „Сблъсък“ в Сърбия“ – припомни продуцентът.

Снимка: bTV Media Group

Последният му ергенски запой е бил преди 10-11 години на едно море с Андрей и жените им.

„На сутринта в очите на жена ми видях нещо средно между тъга, разочарование и съжаление. Виждал съм този поглед в много други хора преди това. Бях и съм много влюбен, затова реших да спра да разочаровам хората, с които съм“ – сподели откровено Иван Христов.

В битово-родителски план денят му е една „грандиозна логистика“. Много деца трябва да бъдат закарани в различно време на различни места, след това взети, закарани на тренировка и накрая нахранени.

„Да съм татко много ми харесва. Самуил го гледам все едно съм баба, той е на 6, най-малкият. Ава е на 15, Спас е на 14, Джинджи на 12“ – призна Иван.

Снимка: bTV Media Group

Иван разказва как с Андрей са намазали ските си с восък и са ги гладили с ютията на майка му.

Преди няколко дни той е посетил снимките на сериала „Съни бийч“.

„Супер енергия има на терена. Снимаме втори сезон и сме почти накрая. Наталия Кобилкина играе себе си и така говори, че Бойко Кръстанов не може да си довърши сцената от смях“ – разказа Иван, който е продуцент на сериала.

Целия разговор можете да чуете във видеото горе. В него ще откриете детайли и за социалните кампании на Иван и Андрей – ДНК, „40 седмици – пътят на едно дете" и Bulgaria Wants You.