Новият креативен директор на Chanel Виржини Виар представи първата си колекция за френския бранд в Париж. Круизната колекция (Chanel Cruise 2020 Collection) е вдъхновена от старомодния железопътен транспорт. Запазената марка на френската модна къща е да представя модата по нетрадиционен начин или на нетрадиционни места, така че Виржини продължи линията, която Карл Лагерфелд следваше. За целта една от емблематичните сгради във френската столица - Grand Palais, беше превърната в железопътна гара с истински релси и публика готова да се качи на "Chanel Express".

Най-важното, което видяхме от представянето на колекцията всъщност не са костюмите в пастелни цветове, черните и кафяви палта и дългите цветни рокли, а очарователната българка Белослава Хинова, която дефилира за френския бранд за трети път.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

16-годишната Бел дебютира на подиума за Chanel още през октомври миналата година, когато бе представена пролетно-лятната колекция на марката в рамките на Седмицата на модата. Тогава лично Карл Лагерфелд беше избрал българката да стане част от модното шоу. Тя е втората българка след Кремена Оташлийска, която може да се похвали с подобно постижение в света на модата – да представя дрехи на известния френски бранд.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

По време на ревюто българката представи черно-бяла рокля, с принтове с часовници и логото на марката. Вижте Бел и във видеото, както и цялата Chanel Cruise 2020 Collection.

Снимка: Getty Images/Guliver Photos