.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

In memoriam: 12 емблематични Лагерфелд момента (ВИДЕО)

LadyZone.bg | преди 25 седмици
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Лагерфелд е наричат Кайзера на модата, защото е систематичен, последователен и много взискателен към всеки един детайл. Независимо за коя модна къща е работил той през годините, всички ревюта са предизвиквали незабавен фурор. Концепцията за представянето на дрехи по нетрадиционен начин или на нетипично място е запазена негова марка. Той напусна този свят на 85-годишна възраст, но всичко, което е излязло изпод ръцете и гениалния му ум ще остане завинаги като наследство за идните поколения и със сигурност ще влезе в учебниците.

Карл Лагерфелд почина на 85 годиниЛегендарният моден дизайнер е починал в Париж

Във видеото може да видите ревю от 1984 година, както и актуални ревюта с главен дизайнер Карл Лагерфелд за марки като Fendi, Valentino, Chloe, Chanel. 

А междувременно постът на Карл като главен дизайнер в Chanel зае смятаната за негова дясна ръка Виржини Виар, която преди смъртта му беше заместник-художествен директор в модната къща.