Добрият секс не изисква партньор с определен зодиакален знак. Ако търсите нестандартно и интересно приключение в леглото, вижте кои зодии обичат да експериментират в секса според Bustle:

  • Това лято аптеката идва при теб
  • 5 (научно доказани) причини защо морето е полезно за здравето
  • С кои храни да горим по-бързо мазнини през лятото?
  • Цвети Пиронкова в топ форма по бански! Избра Българското Черноморие за лятната си почивка
  • 10 причини Витоша да е топ дестинация за лятото (СНИМКИ)
  • Защо джапанките са вредни за краката ви?
  • Как да предпазим телефона си от прегряване в жегите
  • Овен, Лъв и още 2 зодии се влюбват изключително лесно
  • Как да спим по-добре през горещите летни нощи
  • Лято на екс: Микаела от "Ергенът" за мъжа, който се е качвал през прозореца, за да я види

1. Близнаци

Снимка: iStock

Двойствеността на Близнаците им позволява да бъдат едновременно добри и лоши, което ги кара да се наслаждават, когато става въпрос за секс. Близнаците винаги искат да опитат от всичко поне по веднъж. Така че, ако партньорът ви е Близнаци имате шанс за наистина приятни удоволствия с него.

2. Скорпион

Снимка: Pinterest.com

Скорпионите са разкрепостени и похотливи и предпочитат да експериментират в спалнята, а и извън нея. Тяхната страстна енергия е пикантна подправка към всяко сексуално действие, особено между чаршафите. Ако се интересувате от това желанията ви да бъдат задоволени и да изследвате секса като средство за освобождаване, партньорите Скорпиони са подходящи за вас.

3. Водолей

Снимка: iStock

Водолеите, които се славят като големи мислители, се наслаждават на сексуалните експерименти като част от по-дълбок процес в опознаването. Те обичат да мислят нестандартно. Тяхната оригинална мисъл се пренася и в спалнята. Водолеите винаги са нащрек да открият нови и изобретателни начини да се разтопят с партньора между чаршафите. С Водолеите може да разберете за сексуални движения, за които само сте чували или за фантазии, които сте имали.

4. Риби

Снимка: iStock

Рибите са най-склонни да изпробват нови пози в секса. Техните мечтателни настроения ги подтикват да експериментират в сексуален план, тъй като те обичат ролевите игри, които им дават нови начини да фантазират бягство по време на сексуалните си срещи. Ако имате партньор от зодия Риби, поговорете с него за фантазиите, защото имат страхотни идеи.

При всяко сексуално експериментиране е необходимо да има комуникация и съгласие, за да сте сигурни, че няма да бъдат преминати нечии граници. Ако вие и партньорът ви носи някой от изброените знаци, то със сигурност ще откриете цял свят изпълнен с удоволствия.