Добрият флиртаджия показва загриженост към хората, като ги изслушва и проявява интерес, като същевременно не приема партньора си твърде сериозно и винаги излъчва увереност.

  • Това лято аптеката идва при теб
  • 5 (научно доказани) причини защо морето е полезно за здравето
  • С кои храни да горим по-бързо мазнини през лятото?
  • Цвети Пиронкова в топ форма по бански! Избра Българското Черноморие за лятната си почивка
  • 10 причини Витоша да е топ дестинация за лятото (СНИМКИ)
  • Защо джапанките са вредни за краката ви?
  • Как да предпазим телефона си от прегряване в жегите
  • Овен, Лъв и още 2 зодии се влюбват изключително лесно
  • Как да спим по-добре през горещите летни нощи
  • Лято на екс: Микаела от "Ергенът" за мъжа, който се е качвал през прозореца, за да я види

Снимка: iStock

За някои хора флиртът е естествен процес, докато други се стремят към усъвършенстване. За да флиртувате успешно, трябва да проявите едновременно искреност, лека наивност и доза хитрост. Вижте кои зодии са най-добри във флирта:  

1. Овен

Снимка: iStock

За Овните флиртът е доста лесен. Дори в този кратък период на заиграване другият човек със сигурност ще се влюби. Овните не флиртуват с един човек в продължение на много дълго време. Те умеят обаче да се появяват неочаквано. Овните често са талантливи хора и показването на таланта е най-честия начин за израз на интерес към друг човек.

2. Телец

Снимка: iStock

Ако разговорът е за любов, романтика, секс или нещо друго, свързано с тях, и не включите в него зодия Телец, това не е честно. Телците са родени флиртаджии. Вероятно са и едни от най-кокетните зодиакални знаци. Телците винаги премислят първата крачка, но ако им дадете зелен сигнал, начинът им да вмъкне мръсни разговори в комуникацията ви, ще ви изненада. Талантът да флиртуват Телеците получават от управляващия си знак Венера – планетата на любовта и романтиката.

 

3. Близнаци

Снимка: iStock

Въпреки че Близнаците често са критикувани за флиртуващото си поведение, често се впускат в невинен флирт. Те са зодиакалният знак, който нормализира флирта, тъй като е част от гъвкавата природа на Близнаците. Преди да започнат да флиртуват, Близнаците проучват потенциалните си цели, тъй като за тях е от решаващо значение да разберат как човекът би реагирал на техните игриви закачки.

4. Лъв

Снимка: iStock

Лъвовете могат да завладеят всекиго, като използват своята индивидуалност. Те са експерти в ухажването, като го правят да изглежда просто. Благодарение на желанието си за приключения, те са в състояние да привлекат много ухажори. Лъвовете умеят да дават и нямат проблем да показват обичта си към другите, стига и те да виждат същото в замяна. Тъй като Лъвовете са експерти във флиртуването, лесно  се увличат.

 

5. Везни

Снимка: iStock

Везните са родени чаровници, а знакът им е този на любовта. Те обаче не флиртуват непременно с намерението да създадат дълбока връзка. Везните притежават естествена харизма, която идва от това да бъдат себе си, което се харесва за всички. Везните имат превъзходно чувство за хумор с чувствен привкус. Този зодиакален знак умее да използва закачливи реплики, да прави любовни движения, да докосва правилните места и дори да разказва вицове. Когато флиртуват, те винаги дават всичко от себе си.

Можете да очаквате, че ще бъдете привлечени от чара на тези зодиакални знаци, защото те обичат да общуват с различни типове хора.